fb_img

Испорака до 5 работни денови

Бесплатна достава над 2990 денари

Рок за враќање е 15 работни денови

Reebok
i

Reebok е подружница на спортската компанија Адидас, која е од Германија и се занимава со производство на спортски обувки, облека и спортска опрема. Името потекнува од африканскиот збор ''reebok'' што би значело антилопа или газела. Во 1890 година, Џозеф Вилијам Фостер започнал да произведува патики во едно мало село во Англија. Потоа, дошол до идеја да дизајнира обувки наменети за спортски активности. Својата идеја ја спровел заедно со неговите синови, под името W.В. Фостер и синови (1895). Потоа, во 1960 година, следуваше преименувањето на компанијата во Reebok и од самиот почеток тие се обидоа да ја задржат идејата за W.В. Фостер, односно производство на обувки од прва класа што се продаваа низ цела Англија. Она што го прави Reebok препознатлив, особено за жените, се фитнес патиките. ''Freestyle'' како што ги нарекуваа во 80-тите, првично биле наменети за аеробик, но нивната популарност се зголеми толку многу што наскоро се најдоа на улиците. Дури и денес, нивното производство продолжува, и тие се користат за најразлични активности. Секако, по големиот успех, се појави и машкиот модел Ex-O-Fit, а Дејвид Фостер, еден од основачите на Reebok го дизајнираше тој модел.

Затвори

 HG1511

REEBOK LOONEY TUNES HOODIE

4.590,00 ден.
Шифра на производ: HG1511
  • M
  • L
  • XL
  • 2XL
v
Можеби ќе ви се допаднат
30%
NEW
2.990,00 ден.
4.290,00 ден.
20%
LOS
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
LOS
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
NEW
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
NEW
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
DISTRESSED
3.590,00 ден.
4.490,00 ден.
20%
DISTRESSED
3.590,00 ден.
4.490,00 ден.
20%
PUMA
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
20%
PUMA
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
20%
PUMA
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
19%
PUMA
3.790,00 ден.
4.690,00 ден.
20%
PUMA
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
20%
PUMA
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
20%
PUMA
4.190,00 ден.
5.290,00 ден.
19%
PUMA
4.490,00 ден.
5.590,00 ден.
20%
PUMA
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
18%
Karl
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
19%
NIKE
4.090,00 ден.
5.090,00 ден.
19%
NIKE
6.590,00 ден.
8.190,00 ден.
19%
NIKE
6.590,00 ден.
8.190,00 ден.
20%
NIKE
4.590,00 ден.
5.790,00 ден.
20%
NIKE
4.590,00 ден.
5.790,00 ден.
20%
NIKE
6.790,00 ден.
8.490,00 ден.
4.690,00 ден.
20%
Adidas
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
3.490,00 ден.
3.790,00 ден.
3.790,00 ден.
4.390,00 ден.
4.390,00 ден.
20%
Adidas
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
4.690,00 ден.
4.690,00 ден.
4.690,00 ден.
4.690,00 ден.
20%
Adidas
4.190,00 ден.
5.290,00 ден.
20%
Adidas
4.190,00 ден.
5.290,00 ден.
4.690,00 ден.
20%
Adidas
4.190,00 ден.
5.290,00 ден.
5.290,00 ден.
20%
Adidas
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
18%
Adidas
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
20%
Adidas
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
Adidas
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
Adidas
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
30%
Adidas
3.690,00 ден.
5.290,00 ден.
30%
Adidas
3.690,00 ден.
5.290,00 ден.
18%
Adidas
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
4.690,00 ден.
19%
Adidas
3.790,00 ден.
4.690,00 ден.
5.290,00 ден.
5.290,00 ден.
5.290,00 ден.
20%
Adidas
4.190,00 ден.
5.290,00 ден.
4.690,00 ден.
4.390,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Karl
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.


Провери го нашиот блог

Информирајте сè за сите новости.