fb_img

Испорака до 5 работни денови

Бесплатна достава над 2990 денари

Рок за враќање е 15 работни денови

Adidas
i

Брендот со три линии е основан во 1924 година од Ади Даслер. Името Адидас е составено од неговото име и презиме. Првично, почнале со производство на фудбалски патики, но тие брзо ја прошириле својата понуда со производи за трчање, а подоцна и за сите останати спортови. Сите нивни производи се издвојуваат со одличен квалитет, најразлични технологии, модерен дизајн и изглед. Нивните производи ги користат многу спортски sвезди од разни спортови. Првото име од долгата листа на звучни имиња во моментов ја претставува генијалната фудбалска ѕвезда, играчот Лионел Меси.

Затвори

 HC2076

Adidas SST TRACK TOP

4.690,00 ден.
Шифра на производ: HC2076
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL
v
 • За возрасни
 • Машки
 • Црна
 • 100% Рециклиран полиестер
 • Блузони
 • LIFESTYLE
 • Adidas
Можеби ќе ви се допаднат
30%
NEW
2.990,00 ден.
4.290,00 ден.
20%
LOS
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
LOS
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
NEW
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
NEW
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
DISTRESSED
3.590,00 ден.
4.490,00 ден.
20%
DISTRESSED
3.590,00 ден.
4.490,00 ден.
20%
PUMA
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
20%
PUMA
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
20%
PUMA
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
19%
PUMA
3.790,00 ден.
4.690,00 ден.
20%
PUMA
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
20%
PUMA
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
20%
PUMA
4.190,00 ден.
5.290,00 ден.
19%
PUMA
4.490,00 ден.
5.590,00 ден.
20%
PUMA
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
18%
Karl
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
19%
NIKE
4.090,00 ден.
5.090,00 ден.
19%
NIKE
6.590,00 ден.
8.190,00 ден.
19%
NIKE
6.590,00 ден.
8.190,00 ден.
20%
NIKE
4.590,00 ден.
5.790,00 ден.
20%
NIKE
4.590,00 ден.
5.790,00 ден.
20%
NIKE
6.790,00 ден.
8.490,00 ден.
4.690,00 ден.
20%
Adidas
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
3.490,00 ден.
3.790,00 ден.
3.790,00 ден.
4.390,00 ден.
4.390,00 ден.
20%
Adidas
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
4.690,00 ден.
4.690,00 ден.
4.690,00 ден.
20%
Adidas
4.190,00 ден.
5.290,00 ден.
20%
Adidas
4.190,00 ден.
5.290,00 ден.
4.690,00 ден.
20%
Adidas
4.190,00 ден.
5.290,00 ден.
5.290,00 ден.
20%
Adidas
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
18%
Adidas
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
20%
Adidas
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
Adidas
3.190,00 ден.
3.990,00 ден.
20%
Adidas
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
30%
Adidas
3.690,00 ден.
5.290,00 ден.
30%
Adidas
3.690,00 ден.
5.290,00 ден.
18%
Adidas
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
4.690,00 ден.
19%
Adidas
3.790,00 ден.
4.690,00 ден.
5.290,00 ден.
5.290,00 ден.
5.290,00 ден.
20%
Adidas
4.190,00 ден.
5.290,00 ден.
4.690,00 ден.
4.390,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Karl
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
20%
Karl
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.


Провери го нашиот блог

Информирајте сè за сите новости.