fb_img

Испорака до 5 работни денови

Бесплатна достава над 2990 денари

Рок за враќање е 15 работни денови

Adidas
i

Брендот со три линии е основан во 1924 година од Ади Даслер. Името Адидас е составено од неговото име и презиме. Првично, почнале со производство на фудбалски патики, но тие брзо ја прошириле својата понуда со производи за трчање, а подоцна и за сите останати спортови. Сите нивни производи се издвојуваат со одличен квалитет, најразлични технологии, модерен дизајн и изглед. Нивните производи ги користат многу спортски sвезди од разни спортови. Првото име од долгата листа на звучни имиња во моментов ја претставува генијалната фудбалска ѕвезда, играчот Лионел Меси.

Затвори

19%
 GX6395

Adidas SUPERSTAR PRIDE

4.990,00 ден. 6.190,00 ден.
Шифра на производ: GX6395
 • 42
  8
 • 44⅔
  10
 • 45⅓
  10.5
 • 46
  11
v
 • За возрасни
 • Машки
 • Крем
 • Лице: Кожа, Гума Постава: Текстил Ѓон: Гума
 • Патики-ниски
 • LIFESTYLE
 • Adidas
Можеби ќе ви се допаднат
20%
Converse
4.690,00 ден.
5.890,00 ден.
30%
REEBOK
4.290,00 ден.
6.190,00 ден.
5.890,00 ден.
20%
PUMA
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
20%
PUMA
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
6.790,00 ден.
19%
PUMA
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
20%
PUMA
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
6.190,00 ден.
19%
PUMA
4.490,00 ден.
5.590,00 ден.
19%
PUMA
4.490,00 ден.
5.590,00 ден.
19%
PUMA
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
19%
PUMA
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
6.790,00 ден.
6.790,00 ден.
11.390,00 ден.
11.390,00 ден.
6.290,00 ден.
6.290,00 ден.
19%
Adidas
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
6.890,00 ден.
6.590,00 ден.
10.590,00 ден.
19%
NIKE
4.890,00 ден.
6.090,00 ден.
29%
NIKE
4.290,00 ден.
6.090,00 ден.
20%
NIKE
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
6.690,00 ден.
7.090,00 ден.
7.090,00 ден.
20%
NIKE
6.190,00 ден.
7.790,00 ден.
30%
NIKE
5.190,00 ден.
7.490,00 ден.
6.890,00 ден.
9.190,00 ден.
9.190,00 ден.
19%
NIKE
7.390,00 ден.
9.190,00 ден.
11.190,00 ден.
20%
NIKE
5.190,00 ден.
6.490,00 ден.
20%
NIKE
6.190,00 ден.
7.790,00 ден.
9.590,00 ден.
8.490,00 ден.
5.790,00 ден.
7.090,00 ден.
19%
NIKE
7.390,00 ден.
9.190,00 ден.
30%
NIKE
6.390,00 ден.
9.190,00 ден.
7.090,00 ден.
11.390,00 ден.
11.390,00 ден.
40%
SOBAKOV
4.390,00 ден.
7.390,00 ден.
8.090,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
19%
REEBOK
8.990,00 ден.
11.190,00 ден.
19%
Adidas
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
30%
REEBOK
4.290,00 ден.
6.190,00 ден.
7.490,00 ден.
29%
Adidas
5.190,00 ден.
7.390,00 ден.
7.390,00 ден.
20%
Adidas
5.890,00 ден.
7.390,00 ден.
9.890,00 ден.
20%
Adidas
7.390,00 ден.
9.290,00 ден.
20%
Adidas
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
7.390,00 ден.
7.390,00 ден.
20%
Adidas
5.890,00 ден.
7.390,00 ден.
19%
Adidas
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
30%
Adidas
4.290,00 ден.
6.190,00 ден.
20%
Adidas
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
6.890,00 ден.
20%
Adidas
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
5.590,00 ден.
19%
Adidas
4.490,00 ден.
5.590,00 ден.
29%
Adidas
6.090,00 ден.
8.690,00 ден.
29%
Adidas
6.090,00 ден.
8.690,00 ден.
29%
Adidas
6.090,00 ден.
8.690,00 ден.
5.590,00 ден.
29%
Adidas
5.190,00 ден.
7.390,00 ден.
20%
Adidas
5.890,00 ден.
7.390,00 ден.
19%
Adidas
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
6.290,00 ден.
8.090,00 ден.
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
8.090,00 ден.
6.890,00 ден.
8.090,00 ден.
7.390,00 ден.
20%
Adidas
5.890,00 ден.
7.390,00 ден.
19%
REEBOK
4.490,00 ден.
5.590,00 ден.
19%
Adidas
6.490,00 ден.
8.090,00 ден.
19%
Adidas
6.990,00 ден.
8.690,00 ден.
8.090,00 ден.
8.090,00 ден.
8.090,00 ден.
8.090,00 ден.
8.090,00 ден.
20%
Adidas
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Adidas
7.390,00 ден.
9.290,00 ден.
19%
Adidas
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
20%
REEBOK
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
7.490,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
30%
Adidas
4.290,00 ден.
6.190,00 ден.
30%
Adidas
4.290,00 ден.
6.190,00 ден.
20%
Adidas
5.890,00 ден.
7.390,00 ден.
29%
Adidas
6.090,00 ден.
8.690,00 ден.
29%
Adidas
6.090,00 ден.
8.690,00 ден.
29%
Adidas
6.090,00 ден.
8.690,00 ден.
9.390,00 ден.
29%
Adidas
5.190,00 ден.
7.390,00 ден.
19%
Adidas
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
6.290,00 ден.
6.290,00 ден.
6.290,00 ден.
20%
Adidas
7.890,00 ден.
9.890,00 ден.
30%
Adidas
4.290,00 ден.
6.190,00 ден.
30%
Adidas
4.090,00 ден.
5.890,00 ден.
20%
New
5.190,00 ден.
6.490,00 ден.
20%
New
5.790,00 ден.
7.290,00 ден.
7.290,00 ден.
6.290,00 ден.
19%
New
4.590,00 ден.
5.690,00 ден.
19%
New
4.590,00 ден.
5.690,00 ден.
19%
New
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
6.290,00 ден.
20%
New
5.190,00 ден.
6.490,00 ден.
30%
Adidas
4.090,00 ден.
5.890,00 ден.
30%
VANS
3.490,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
VANS
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
30%
VANS
3.690,00 ден.
5.290,00 ден.
30%
VANS
3.890,00 ден.
5.590,00 ден.
19%
VANS
3.790,00 ден.
4.690,00 ден.
30%
VANS
3.490,00 ден.
4.990,00 ден.
30%
VANS
2.990,00 ден.
4.290,00 ден.
30%
VANS
2.990,00 ден.
4.290,00 ден.


Провери го нашиот блог

Информирајте сè за сите новости.