fb_img

Испорака до 5 работни денови

Бесплатна достава над 2990 денари

Рок за враќање е 15 работни денови

Adidas
i

Брендот со три линии е основан во 1924 година од Ади Даслер. Името Адидас е составено од неговото име и презиме. Првично, почнале со производство на фудбалски патики, но тие брзо ја прошириле својата понуда со производи за трчање, а подоцна и за сите останати спортови. Сите нивни производи се издвојуваат со одличен квалитет, најразлични технологии, модерен дизајн и изглед. Нивните производи ги користат многу спортски sвезди од разни спортови. Првото име од долгата листа на звучни имиња во моментов ја претставува генијалната фудбалска ѕвезда, играчот Лионел Меси.

Затвори

 GX6394

Adidas STAN SMITH PRIDE

6.190,00 ден.
Шифра на производ: GX6394
 • 36⅔
  4
 • 37⅓
  4.5
 • 38
  5
 • 38⅔
  5.5
 • 39⅓
  6
 • 40
  6.5
 • 40⅔
  7
 • 41⅓
  7.5
 • 42
  8
 • 42⅔
  8.5
 • 43⅓
  9
 • 44
  9.5
 • 44⅔
  10
 • 45⅓
  10.5
 • 46
  11
v
 • За возрасни
 • Машки
 • Крем
 • Лице: Кожа, Текстил Постава: Синтетика Ѓон: Гума
 • Патики-ниски
 • LIFESTYLE
 • Adidas
Можеби ќе ви се допаднат
20%
Converse
4.690,00 ден.
5.890,00 ден.
30%
REEBOK
4.290,00 ден.
6.190,00 ден.
5.890,00 ден.
20%
PUMA
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
20%
PUMA
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
6.790,00 ден.
19%
PUMA
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
20%
PUMA
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
6.190,00 ден.
19%
PUMA
4.490,00 ден.
5.590,00 ден.
19%
PUMA
4.490,00 ден.
5.590,00 ден.
19%
PUMA
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
19%
PUMA
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
6.790,00 ден.
6.790,00 ден.
11.390,00 ден.
11.390,00 ден.
6.290,00 ден.
6.290,00 ден.
19%
Adidas
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
6.890,00 ден.
6.590,00 ден.
10.590,00 ден.
19%
NIKE
4.890,00 ден.
6.090,00 ден.
29%
NIKE
4.290,00 ден.
6.090,00 ден.
20%
NIKE
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
6.690,00 ден.
7.090,00 ден.
7.090,00 ден.
20%
NIKE
6.190,00 ден.
7.790,00 ден.
30%
NIKE
5.190,00 ден.
7.490,00 ден.
6.890,00 ден.
9.190,00 ден.
9.190,00 ден.
19%
NIKE
7.390,00 ден.
9.190,00 ден.
11.190,00 ден.
20%
NIKE
5.190,00 ден.
6.490,00 ден.
20%
NIKE
6.190,00 ден.
7.790,00 ден.
9.590,00 ден.
8.490,00 ден.
5.790,00 ден.
7.090,00 ден.
19%
NIKE
7.390,00 ден.
9.190,00 ден.
30%
NIKE
6.390,00 ден.
9.190,00 ден.
7.090,00 ден.
11.390,00 ден.
11.390,00 ден.
40%
SOBAKOV
4.390,00 ден.
7.390,00 ден.
8.090,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
19%
REEBOK
8.990,00 ден.
11.190,00 ден.
19%
Adidas
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
30%
REEBOK
4.290,00 ден.
6.190,00 ден.
7.490,00 ден.
29%
Adidas
5.190,00 ден.
7.390,00 ден.
7.390,00 ден.
20%
Adidas
5.890,00 ден.
7.390,00 ден.
9.890,00 ден.
20%
Adidas
7.390,00 ден.
9.290,00 ден.
20%
Adidas
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
7.390,00 ден.
7.390,00 ден.
20%
Adidas
5.890,00 ден.
7.390,00 ден.
19%
Adidas
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
30%
Adidas
4.290,00 ден.
6.190,00 ден.
20%
Adidas
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
6.890,00 ден.
20%
Adidas
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
5.590,00 ден.
19%
Adidas
4.490,00 ден.
5.590,00 ден.
29%
Adidas
6.090,00 ден.
8.690,00 ден.
29%
Adidas
6.090,00 ден.
8.690,00 ден.
29%
Adidas
6.090,00 ден.
8.690,00 ден.
5.590,00 ден.
29%
Adidas
5.190,00 ден.
7.390,00 ден.
20%
Adidas
5.890,00 ден.
7.390,00 ден.
19%
Adidas
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
6.290,00 ден.
8.090,00 ден.
6.190,00 ден.
4.990,00 ден.
19%
Adidas
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
8.090,00 ден.
6.890,00 ден.
8.090,00 ден.
7.390,00 ден.
20%
Adidas
5.890,00 ден.
7.390,00 ден.
19%
REEBOK
4.490,00 ден.
5.590,00 ден.
19%
Adidas
6.490,00 ден.
8.090,00 ден.
19%
Adidas
6.990,00 ден.
8.690,00 ден.
8.090,00 ден.
8.090,00 ден.
8.090,00 ден.
8.090,00 ден.
8.090,00 ден.
20%
Adidas
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
Adidas
7.390,00 ден.
9.290,00 ден.
19%
Adidas
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
20%
REEBOK
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
7.490,00 ден.
6.890,00 ден.
6.890,00 ден.
30%
Adidas
4.290,00 ден.
6.190,00 ден.
30%
Adidas
4.290,00 ден.
6.190,00 ден.
20%
Adidas
5.890,00 ден.
7.390,00 ден.
29%
Adidas
6.090,00 ден.
8.690,00 ден.
29%
Adidas
6.090,00 ден.
8.690,00 ден.
29%
Adidas
6.090,00 ден.
8.690,00 ден.
9.390,00 ден.
29%
Adidas
5.190,00 ден.
7.390,00 ден.
19%
Adidas
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
6.290,00 ден.
6.290,00 ден.
6.290,00 ден.
20%
Adidas
7.890,00 ден.
9.890,00 ден.
30%
Adidas
4.290,00 ден.
6.190,00 ден.
30%
Adidas
4.090,00 ден.
5.890,00 ден.
20%
New
5.190,00 ден.
6.490,00 ден.
20%
New
5.790,00 ден.
7.290,00 ден.
7.290,00 ден.
6.290,00 ден.
19%
New
4.590,00 ден.
5.690,00 ден.
19%
New
4.590,00 ден.
5.690,00 ден.
19%
New
4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
6.290,00 ден.
20%
New
5.190,00 ден.
6.490,00 ден.
30%
Adidas
4.090,00 ден.
5.890,00 ден.
30%
VANS
3.490,00 ден.
4.990,00 ден.
20%
VANS
3.990,00 ден.
4.990,00 ден.
30%
VANS
3.690,00 ден.
5.290,00 ден.
30%
VANS
3.890,00 ден.
5.590,00 ден.
19%
VANS
3.790,00 ден.
4.690,00 ден.
30%
VANS
3.490,00 ден.
4.990,00 ден.
30%
VANS
2.990,00 ден.
4.290,00 ден.
30%
VANS
2.990,00 ден.
4.290,00 ден.


Провери го нашиот блог

Информирајте сè за сите новости.